Hvis du gerne vil have en detaljeret oversigt over, hvad der er inkluderet i et medlemskab, så tjek vores guide til Audible pris og medlemskab her. Deling af bøger med venner eller familie er et kærlighedssprog alle sine egne, og e-læsere som Kindle eller Nook tilbyde en måde at fortsætte praksis. Lyt til lydbøger med det samme online, lydbøger (https://www.lydbogreolen.dk/) og gennemse værker af bemærkelsesværdige forfattere som Sir Arthur Conan Doyle og Lewis Carroll. NCERT lærebøger er nu tilgængelige i lydform! MHRD på sin officielle Kvidre håndtag skrev: “NCERT lærebøger er nu tilgængelige i lydform! Per et nyt job notering i denne uge, som spottet af freelance strategi direktør Katya Kotlyar, er streaming-tjenesten søger en leder af lydbøger til at føre tilsyn med sin spoken-word indhold forretning.

En dag hendes mand forsvinder og forlader Agnes og deres lille barn uden penge, personale eller hjem, som tvinger Agnes til at pakke hendes tasker og hovedet til en undervisning job på en Bronx all-boys kostskole. Hvis musikken er, hvor det er på for dig, så hovedet over til Amazon Music Unlimited gratis prøveversion, hvor du kan få ubegrænset adgang til ad-fri melodier i en hel tre måneder. Amazon har nogle andre store gratis tilbud på tværs af hele sin Prime rækkevidde. Audible har netop lanceret en stor indledende tilbud til nye abonnenter kun – tilbyder 4 måneders medlemskab for kun $ 7,95 per måned. Med medlemskab har du adgang til over 200.000 unikke titler, få gratis lydbøger hver måned og har en 30 % butiksrabat på nye køb.

Google Bøger har et massivt katalog, og du kan justere søgeindstillingerne for kun at vise gratis e-bøger. Du kan søge efter forfatter, titel eller læser. Når du begynder at søge efter gratis lydbøger til dine elever, skal du begynde på skolebiblioteket. Hvis du har fundet dig selv i en plet af lockdown-induceret kedsomhed, dette er en fantastisk måde at hente nogle gratis lydbøger og spare nogle penge i processen – omkring $ 28 for at være præcis. Alt fra litterære klassikere til helt nye forudbestille udgivelser kan findes på Audibles bibliotek med over 200.000 bøger, og du er sikker på at finde noget unikt for din smag, uanset om det er fiktion eller non-fiction. Projekt Gutenberg tilbyder over 2000 gratis lydbøger i alle genrer, herunder mange klassikere læst af frivillige.

Projekt Gutenberg har også tusindvis af gratis bøger, der kan læses på en computer eller sendes direkte til din e-læser. Så længe skolerne er lukket, audible har tilbudt at forblive åben, så jeg er ikke helt sikker på, hvor længe dette særlige tilbud vil vare, men i mellemtiden, jeg helt sikkert drage fordel af de tusindvis af fantastiske lydbøger for børn, der er tilgængelige med blot et klik. Lydbøgerne vil også være nyttige for børn med særlige behov. For at hjælpe dig ud, har vi nået ud til vores POPSUGAR Book Club medlemmer (slutte sig til os!) for at finde ud af, hvilke lydbøger de har nydt på vejen for at gøre tiden går.