Apple har gjort processen med at købe en iPhone 13 online meget lettere. Fra i morgen kan du bestille en ny iPhone uden at vente i kø i Apple-butikker. Forudbestillingsperioden starter kl. 5 .m PDT eller 8 a.m EDT på mandag. Du kan endda afgive en ordre online inden åbningen af fysiske butikker. Det er en fantastisk måde at få en iPhone på nu og modtage den den dag, den frigives.

Apple-butikker og -luftfartsselskaber er også en fantastisk måde at købe en iPhone 13 på. De fleste operatører tager din gamle telefon i bytte for en iPhone. Til gengæld for din indbytning får du en helt ny iPhone og en gratis toårig kontrakt med AT & T. Derefter skal du blot oprette en direkte debiteringskonto og overføre pengene fra din gamle telefon til den nye. Du kan derefter betale din gamle telefon over tid.

Hvis du leder efter en operatørlåst iPhone, er det bedste sted at købe en fra Apple. Apple tilbyder aktiveringsfri iPhones og binder dig ikke til langsigtede betalingsplaner. Hvis du er utilfreds med din nuværende transportør, kan du blot skifte til en anden. På den måde er du ikke bundet til en serviceplan eller en bestemt transportør. Afhængigt af dine behov kan du vælge den bedste mulighed for dig.

Apple-butikker sælger iPhones både online og i butikken. Hvis du hurtigt vil hente din nye iPhone, kan du reservere den i Apple-butikker. Silver-versionen af iPhone 13 Pro anslås at blive sendt til kunderne inden for fire til fem uger. Silver iPhone 13 Pro kan afhentes den 24. september i flere butikker i mange lande. Du skal bare vælge “Jeg henter det”, når du tjekker ud. Når du har valgt din foretrukne dato, kan du planlægge afhentningsvinduet på 15 minutter.

Ud over de fire iPhone 13-modeller annoncerede Apple nye produkter ved California Streaming-begivenheden. iphone 13 pro afbetaling vil have mindre hak, et forbedret A15 Bionic-chipsæt og kameraer omkring bagsiden. Derudover kan du købe en ny iPhone 13 mini eller en opgraderet version med 1 TB lagerplads og en 120Hz opdateringshastighedsskærm. For at finde et godt tilbud skal du købe en iPhone 13 online fra Apples websted.

Apple har flere forskellige indbytningsprogrammer til ældre iPhones. Nogle af disse er tilgængelige online, mens andre kun tilbyder en indbytningsmulighed i butikken. Du bør kontrollere politikkerne for hver enkelt butik for at se, om de tilbyder programmet. Nogle butikker har yderligere krav og begrænsninger, så tjek først med butikken. Apple Trade-In Partner giver dig specifikke oplysninger om indbytningsprogrammet, og hvordan du genbruger kvalificerede enheder.

Skærmstørrelsen på iPhone 13 mini har afrundede hjørner og en OLED-skærm. Sammenlignet med sine forgængere er skærmstørrelsen på de nye iPhones forbedret betydeligt. De er 28 procent lysere end deres forgængere og har en maksimal lysstyrke på 1200nits. Selvom skærmstørrelsen er lille, er det stadig en stor skærm til en kompakt telefon. Hvis du ønsker at købe en iPhone 13, skal du sørge for at tjekke specifikationerne, før du træffer en beslutning.