Kæmper du for at opnå en fortjeneste? Er du anfægtet i at nå frem til din næste succes niveau? Vil bare gerne nå dine ønskede forretningsmæssige mål hurtigere?

Så “THE TOP 10 SECRETS af UHYRLIGT succesfulde virksomheder” er en * skal * for dig. Disse forretningshemmeligheder er den * bedste af THE BEST.* disse hemmeligheder ikke blev fået fra en bog eller et seminar. Snarere repræsenterer de den visdom, jeg fik fra coaching & consulting hundredvis af virksomheder i de sidste 21 år… fra solist iværksætteren multi-milliard dollar selskaber.

Jeg garanterer, at hvis du anvender en af disse top 10 hemmeligheder med engagement og overbevisning, vil du opleve kvantespring i din virksomhed.

TANKEGANG SECRETS

1. * FORVENTER * WIN… * FORVENTER * TIL AT LYKKES

Mens vi alle oplever op- og nedture i vores forretning, forventer uhyrligt succesfulde virksomheder at få succes i det lange løb. For sådanne virksomheder,

Succes er den eneste mulighed.

I hvilket omfang forventer du at få succes i din virksomhed? Hvad mindre bemyndigelse forventninger i øjeblikket underminere din succes? Gøre en * beslutning * i dag til at lykkes. “Skære ledningen” på alle andre mulige udfald.

2. LEVER OG Ã…NDER DIN MISSION STATEMENT

Mens de fleste virksomheder har udformet en mission statement, er det ikke nok bare at have en. Uhyrligt succesfulde virksomheder lever og ånder deres missiion erklæring… i alle mål, hver strategi og hvert projekt af deres virksomhed. Det er livskraften og årsagen til alt, hvad de gør.

Har du en overbevisende mission statement for din virksomhed? Har du kommunikerer det – både i ord og handlinger – til hver klient, hver udsigten, hver medarbejder? Hvis du spurgte en af disse aktører, hvad er din mission, ville de vide hvad jeg skal sige?

Sende og læse din mission statement dagligt. Medtage den i alle dine sikkerhedsstillelse materialer. Lever og ånder din mission statement i alle mål, beslutning og handling. Dette ene princip vil gøre din virksomhed en overbevisende magnet for større og større niveauer af succes.

3. ALTID SPøRGE MILLION $$:

“Hvor er muligheden for i denne situation?” ***

Inden for * hver business udfordring, * der er en enestående mulighed for et kæmpe gennembrud. Selv med de mest vanskelige udfordringer Se uhyrligt succesfulde virksomheder aldrig udfordringer. De ser kun muligheder. De hele tiden spørger: “Hvor er muligheden for i denne situation?”

Hvor er dit fokus lige nu i din virksomhed – på udfordringen eller opporunity? Gør det til en vane med hver udfordring at spørge: “Hvor er muligheden for i denne situation?” at et spørgsmål vil blæse åbne døre til nye løsninger, nye strategier og nye muligheder for at tage din virksomhed til næste niveau.

4. BLIV DEN ULTIMATIVE BUSINESS “ROMANTIKER”

Uhyrligt succesfulde virksomheder er konstant “I kærlighed.” Ja, det er rigtigt. De elsker deres kunder. De elsker deres medarbejdere og leverandører. De elsker deres visioner. De elsker alt om deres forretning.

Denne princippet er ikke noget du får fra en bog. Det kommer fra hjertet og sjælen i hvorfor du er i erhvervslivet. Når du er “forelsket”, det skinner frem i hver klient interaktion, enhver udveksling med en udsigt, alle beskæftiger sig med en peer eller leverandør. Husk den gamle kliche, “mennesker er ligeglade hvad du kender; de ønsker at vide, at du pleje.”

Er du “IN LOVE” wiith dine kunder og kundeemner? Er du “IN LOVE” med de fordele, du tilbyder? Er du “IN LOVE” med alle aspekter af din virksomhed? Hvis ikke, hvorfor ikke? Hvad har du brug at ændre omkring din attitude, overbevisning eller handlinger til at blive den “ultimative Business romantiker.”

STRATEGI HEMMELIGHEDER

5. KIG PÃ… AFSæTNING SOM A * KONTINUUM *, IKKE EN BEGIVENHED.

I modsætning til konventionelle business tænkning ender markedsføring ikke med et salg. Uhyrligt succesrige virksomheder ved, at marketing er en evig proces. Og i modsætning til de fleste forretningsmetoder, disse virksomheder fokusere mere end 50% af deres marketingindsats ** efter salg **–som ‘ bogføre salg “opfølgning, gentage forretning incitamenter, backend sælger, henvisning marketing, osv. De ved, at de største indtægter genereres * efter salget. “

Hvordan har du se og øve marketing i din virksomhed som en begivenhed eller et kontinuum? Hvad * post salg og udsigten opfølgningsaktiviteter kan du optage som fokus for din markedsføring indsats? Denne ene Skift n din markedsføring fokus alene kan øge din indtjening 100%, 200%, selv 500%… mere end nogen marketing tiltag du tager i din virksomhed.

6. KONSTANT “MARKED OP”

Indenfor hver målgruppe er der en høje ende og en lave ende af markedet og alt derimellem. Million $$ virksomheder konstant strække deres marketing seværdigheder og målrette kundeemner, at de fleste virksomheder ville synes umuligt at erhverve som klienter. De markedet konstant”op” til høje ende udsigter… en strategi, der katalyserer deres forretning til en langt større omgang.

Hvilke specifikke udsigter… eller former for udsigter… ville du elsker at have en klienter eller kunder men tror det er umuligt? Tænke udenfor boksen og tror BIG. Det kunne være berømtheder, politikere, beundrede virksomheder eller direktører, ledere i dit samfund, rolemodels mv.

Vælge en høje ende udsigten til at starte. Opbygge en markedsføringskampagne for at nå den person eller virksomhed. Denne strategi kræver persisitence, men er det værd. Fra min egen første hånd erfaring, “marketing op” kan skyrocket din reveneues og business eksponering straks og formere din indtjening for kommende år.

7. SøRG “TILFøJE MERE VæRDI” DIN #1 KORSTOG.

Uhyrligt succesfulde virksomheder er i færd med at skabe værdi. De har en stgrong overbevisning at bidrage til mere og mere rigdom til deres cleints’ liv og virksomheder.

I alt, hvad de siger og gør. de lade kunderne vide, “du noget. Din trivsel og succes er vigtigt for os.” De fokuserer på “Hvad skal jeg give?”… IKKE “hvad jeg skal gøre for at få et salg?”

Hvor er dit fokus lige nu—på merværdi, eller at gøre salget? Gør en liste over mindst 10 måder kan yo øge værdien af dine produkter og tjenester. Implementere den letteste sig ideer… starter nu. Gøre “tilførsel af merværdi” en rutinemæssig business priorty. Når du gør det, vil dine produkter og tjenester sælge sig selv.

YDEEVNE HEMMELIGHEDER

8. OPTIMERE, OPTIMERE, OPTIMERE

Uhyrligt succesfulde virksomheder er mestre i at opnå det største afkast på den laveste mulige risiko. De ser hele tiden efter måder at reducere mængden af tid, penge og energi til at nå deres endelige mål.

De tager hvad der virker og se om de kan gøre det bedre, hurtigere, billigere. De vide “Hvad hvis” konsekvenserne af hver ny strategi, mål, produkt eller service. De er professionelle på maksimering af ydeevne kompromiser.

Gøre din ved profitabilty af hvert produkt eller tjeneste du tilbudt? Kender du hvad klienter er den mest dyre, krævende eller tidskrævende at tjene? Hvis du fordoblet din klient base, kender du følger omkostninger, indtægter og drift af din virksomhed?

For at optimere dine forretningsresultater, tror højeste og bedste brug af din tid, energi og penge. ALTID TROR HøJESTE OG BEDSTE!!

9. FORMERE OVERSKUD I KRAFT AF GEARING.

De fleste virksomheder opbygge deres virksomheder på en tilfældig måde. Uhyrligt succesfulde virksomheder vokse deres virksomheder fra et sted i leverge. De kigge efter nye måder at konvertere deres omsætningsaktiver, styrker og muligheder i nye indtægtskilder. De konstant tager lager og søge måder at drage fordel af uudnyttet kapacitet og underudnyttede ressourcer. De integrere marketing aktiviteter i en enkelt forretningsstrategi til at maksimere resultaterne.

Hvordan kan du udnytte

din omsætningsaktiver (fx., din klient base, medarbejdere),

din nuværende styrker (fx., din viden base, processer),

din nuværende ressourcer (fx., dit forretningsnetværk, kapital),

hurtigt vokse din virksomhed?

Hvordan kan du forny dine marketingaktiviteter, således at dine produkter og tjenester sælge hinanden? Gearing er et af de mest underudnyttede principper for at multiplicere overskud i virksomheden.

10. UDVIKLE EN BIAS MOD HANDLING

Uhyrligt vellykket enteprises forstå, at i dagens økonomi, windows af Opportunity måles ofte i måneder… ikke år og årtier. De ved, de ikke kan vente på den perfekte strategi, den perfekte løsning til at udnytte disse muligheder. De skal handle hurtigt, hvis de ønsker at trives i disse meget skiftende tider.

Hvilke nye projekter, strategier eller opporatunites du stå for at opnå perfoection? Hvilke nye fremgangsmåder, støtte strukturer eller vaner vil fremskynde din bias mod handling?