Den lette og holdbare In-Mold shell, den imponerende luftstrøm af 25 Wind Tunnel ventilationskanaler, og den justerbare fastholdelse af Roc Loc 5 bane vejen ryttere, der ønsker seriøs ydeevne og konkurrencedygtige udseende uden den høje pris. Selv hvis du ikke er så meget af et eventyr freak så cykler kan være en god måde at komme rundt i byen miljøvenlig. Cykling er en fantastisk måde at komme rundt; det er god motion, det er sjovt, og det giver børnene mulighed for at være uafhængige. Trace MIPS hjelmen har Smiths patenterede Koroud (eller Koroyd – de stave det begge veje på deres hjemmeside) beskyttelse, der fuldt ud omgiver hjelmen, men da Smith aldrig forklarer, hvad Koroud / Koroyd er, det er nogens gæt hvad det betyder (man antager det er noget at gøre med den beskyttende evne til skallen).

Det primære resultat foranstaltninger var tilbøjelighed til at cykle mere, hvis en hjelm ikke var påkrævet, hvor ofte en respondent, der cyklede ville cykle uden hjelm, og udtalelse om obligatorisk brug af cykelhjelme. Uden at undersøge den brede vifte af potentielle negative virkninger, der er skitseret her, kan det faktisk være sådan, at det er mere skadeligt at indføre velmenende modforanstaltninger end ikke at gøre noget. Det er også udstyret med en Multi-Directional Impact Protection System til at reducere de roterende kræfter til hjernen i tilfælde af kantede påvirkninger. Tunnelen er tændt i dagtimerne, daggry til skumring, for at gøre dem sikre at bruge og har to timers backup i tilfælde af strømsvigt.

4 Vindtunnel ventilationskanaler er internt kanaliseret for at holde frisk luft flyder over hovedet, mens Overbrow Ventilation indtag giver endnu mere kølekraft. Giro Aerohead MIPS Tidskørsel Cykelhjelm 2017. Giro Aerohead MIPS Time Trial Bicycle Helmet er det førende valg for triatleter og tids trialister og tager aerohead Ultimates vindsnydssehuilhuil og kombinerer den med mere ventilation for at skabe større kølekraft og aerodynamisk effektivitet. Fusion In-Mold Polycarbonat Shell med intern forstærkning giver maksimal beskyttelse og 26 kanaliserede ventilationskanaler leverer hovedkøleevne. For at hjælpe med at holde dig komfortabel, er der i alt 17 ventilationskanaler optimeret til at sikre masser af frisk, kølende luft bader dit hoved. Hvem vil hjælpe?

In-Mold shell med Super MSB-teknologi følger formen af hovedet uden overskydende materiale i ryggen, så maksimal Wind Tunnel ventilation fra højtrykszonen foran, til evakuering kanaler i ryggen. Roc Loc Air fit system suspenderer cykelhjelmen lige lidt fra toppen af dit hoved, så luften kan passere frit mellem EPS og dit hoved, for bedre pasform, komfort og ventilation. 360 VaporFit-fastholdelsessystemet og minimal X-Static polstring suspenderer effektivt cykelhjelmen af dit hoved, så hvert eneste Koroyd-rør konstant kan evakuere varm luft. Designet til at reducere roterende kræfter på hjernen forårsaget af vinklede påvirkninger til hovedet, høvding (cykelairbag.dk) den indbyggede Multi-Directional Impact Protection System af Giro Saga MIPS Road Cykel Hjelm sætter den nye standard i cykelhjelm sikkerhed. Bell Verge R cykelhjelm.

Den helt nye Verge R er bygget til en aktiv livsstil og blander dokumenteret pasform og ydeevne med et moderne nyt design. I dette tilfælde er hver disciplin timet, og du skal være konstant i din præstation i alle de tre sportslige domæner for at bevise din mod. Selvfølgelig kan nogle cyklister ikke ønsker at dele vejen med tre til fire tusinde cyklister. En billigere hjelm kan være fint for hverdagens rekreative ridning, men du får brug for noget mere holdbart og i stand til, når tackle off-road terræn. Du er meget mere tilbøjelige til skader forårsaget af andre bilister og omstændigheder, som kan forårsage stor legemsbeskadigelse og måske endda død. Vi er overbeviste om, at Ultra vil være en af de sikreste hjelme på vejen, selv uden lyset tændt.